irm.punt.nl
wat beter?!
Vandaag is het zaterdag, Eigenlijk mijn werkweekend, maar omdat ik ziek ben geweest (nog), hoef ik dus niet te werken, beter nog, ik kan niet werken!
De discussie over herstellen op je werk, ligt toch maar helemaal aan je baan die je hebt! Ik denk dat je eerder aan het werk kunt, als je een kantoorbaan hebt, dan als vezorgende op een dementerende afdeling vliegt! Maar daar zijn de meningen over verdeeld!
Ten eerste moet je gewoon eerst uitzieken! En dat moet ik dan ook maar doen, ik kon altijd nogal weer snel aan het werk, ben de persoon niet om thuis te zitten en zeker niet om onnodig thuis te zitten, vond ik altijd!
Nu ben ik toch wat ouder en herstel je minder snel als dat ik altijd deed, wat niet wegneemt, dat ik ook erg moe was, ik had veel gewerkt, extra diensten gedraaid!
Ik wil vandaag kijken om niet naar bed te hoeven, gisteren heb ik smiddags nog 2 uur op bed geslapen, ik wil weer in mijn normale ritme komen!
het hoesten wordt wat beter dankzij de bruistabletten!
Alleen werd ik vanmorgen wakker met een zere keel! Hoe kan dat nu weer!!
 
Lekker schaatsen kijken het weekend!
Chiel is nu aan het wakvissen, alhoewel, er ligt nog wel ijs, maar ze kunnen er niet meer op zitten, dus vissen ze van de kant!
De opkomst is wat teleurstellend, maar volgens Chiel is het ook Bere koud!!
 
Fijn weekend!, Irm
 

Reacties

Ans op 18-02-2012 13:30
Uitzieken is vaak toch het beste hoor. Pas als het beter gaat en er geen koorts is kan er (afhankelijk van het werk) weer een beetje aan werken gedacht worden. Herstellen gaat bij de één sneller dan bij de ander en bij het ouder worden gaat dat meestal niet beter worden. We zijn toch allemaal anders, de één voelt zich al ziek als een hond bij 37.9 en de ander loopt nog vrolijk rond bij 39.5
Als ik het niet goed uitziek, kan ik mij maandenlang moe en akelig voelen! Ik moet het altijd weer langzaam aan opbouwen (voor zover dat mogelijk is).
Denk pas aan werk als je je weer sterk genoeg voelt en begin evt. met een paar uurtjes, dan weet je hoe het gaat en kan je lichaam verder herstellen. BETERSCHAP!!!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
ik ben irm, ( met het witte jasje) ik ben
getrouwd met chiel, al 20 jaar.
ik ben eerst verantwoordelijke verzorgende
niveau 3 i-g
op een afdeling met dementerende
ouderen in uithoorn.
 
veel plezier op de site en als je een
berichtje achterlaat, vind ik helemaal te gek!!
 
ook heb ik een hyvessite,
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl