irm.punt.nl
Heb je me gemist??
Dat is een tijd geleden!!
 
Maar ik ben erg druk geweest met ziek zijn en werk!
 
Ik heb een golfarm gehad en een hernia!, dus dan doe je niet veel meer, als alleen maar een beetje mobiel aanwezig zijn!
Gelukkig is dat allemaal weer over en ben ik weer volop aan het werk, wat ik graag doe, alhoewel het op mijn werk een beetje chaos is, door veranderingen in het management. De TL (teamleider) wil natuurlijk andere dingen dan de vorige, en dat geeft strubbelingen, je leert voor het ene, maar doet het andere, en dat geeft een "niet" goed gevoel!
Maar het gaat allemaal al weer wat beter dan in het begin en zo langzamerhand, met wat positiviteit van elkaar, moeten we het gaan redden!!
 
Met Tjin ( onze akita) gaat het goed, wij hebben een bijzondere hond! Hij is echt gek op chiel en een echte mannenhond, maar deze eigenwijze draak, wil alleen maar met mij naar buiten!
Als Chiel zegt, Tjin ga je mee wandelen, kijkt Tjin als eerste naar mij, m.a.w. "ga jij ook mee"?  Als ik niets zeg of doe, doet Tjin ook niets, en chiel maar roepen.
Als ik zeg, "nou Tjin Hup, ga wandelen met Chiel", dan staat hij op met de zo grootst mogelijke tegenzin  en loopt naar de gang, alsof hij zeggen wil, "nou als ik dan perse moet.... dan ga ik wel weer". ben ik degene die hem uitlaat dan is er niets aan het handje!!
En als we met zijn tweetjes gaan, dan is hij echt zo blij, dan holt hij en springt hij de kamer rond!!.
 
Helaas komt Tjin zijn rottijd er weer aan, de knalletjes!! en hoe is het ook mogelijk, je hoort  ze hier al weer, en als  de vuurwerkknallen er niet zijn, dan schiet de boer hier aan de overkant wel met zijn geweer in de lucht om de ganzen van zijn weiland te verjagen!!, Arme Tjin!
De vuurwerkcd van Martin Gaus, helpt echt niet, het doet Tjin echt niets, hoe hard we hem ook hebben staan!  hij zal ongetwijfeld horen, dat het niet echt is
En heeft Tjin het knalletje niet gehoord, dan waarschuwt buurhond Beer hem wel, want ook hij moet er niets van hebben en laat dit merken door luid geblaf!!
 
Het is prachtig weer vandaag, dus gaan we even lekker met Tjin aan de wandel inhet bos of op hget strand, daar zijn we nog niet uit!!
 
Fijne Zondag!!  Irm

Reacties

Elisabeth op 23-10-2011 12:19
Nou we zijn weer bijgekletst.
 
Fijn dat je lichamelijk weer bent opgeknapt. En dan werken, grr.
 
Morgen moet ik ook weer aan de bak, helaas, maar het is niet anders.
 
Dag lief zussie!!
 
xxx
Ans op 23-10-2011 12:30
Ik krijg het gevoel dat ik mij eerst even moet voorstellen hahaha! Dat is inderdaad lang geleden. Wat heerlijk dat je weer helemaal hersteld bent van alle ellende!! Wat een heerlijk eigenwijze hond heb je! Dat vuurwerk is heel vervelend.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
ik ben irm, ( met het witte jasje) ik ben
getrouwd met chiel, al 20 jaar.
ik ben eerst verantwoordelijke verzorgende
niveau 3 i-g
op een afdeling met dementerende
ouderen in uithoorn.
 
veel plezier op de site en als je een
berichtje achterlaat, vind ik helemaal te gek!!
 
ook heb ik een hyvessite,
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl