irm.punt.nl
vervolg ziektewet!
gisteren moest ik terug naar de arts..
mijn arm was nog niet veel beter en mijn been al helemaal niet!
er werd al weer wat aan mijn arm gedraaid en getrokken, waar ik uiteraard neit blij mee was en tegen jack zei, stop er maar mee, want daar gaat het ook niet over van! ik vroeg nog om een paar dagen rust, maar daar was hij het niet mee eens, hij zei, als rust werkt, had je nu minder last moeten hebben, dus irm, ik stel je de injectie voor.
Nou prik ik zelf natuurlijk heel veel mensen, maar als ze mij gaan prikken, krijg ik ook de kriebels in mijn buik. Jack zei dat ik op de behandeltafelmoest komen liggen, dus ik vroeg al of er mensen van deze injectie flauw konden vallen, want waarom moet ik op de behandeltafel liggen dat gebeurd wel eens zei jack vrolijk! maar het leuke komt nog zegt Jack, je mag op je buik liggen, nu werd mijn verbazing nog groter, hallo, meneer de dokter, ik klrijg de injectie toch in mijn elleboog? Ik zag al mijn 2 dikke billen bloot en een gruwelijk enge dokter in een witte jas voor me, met zo`n enorme ouderwetse spuit in zijn hand, die hij even keihard in mijn billen zou zetten!
gelukkig was dat maar een doemscenario, want het was de bedoeling dat ik mijn arm, naast mijn lijf zou leggen en de elleboog naar boven kwam te liggen, want jack moest met de naald in mijn arm op het bot op zoek naar de pijnlijke haarscheurtjes!, nou dat heb ik geweten, tenminste op de momenten dat hij zo`n haarscheurtje vond. verder viel het gelukkig wel mee!
eenmaal weer van de behandeltafel af, ging het onderzoek van mijn been verder, ik was al ruim een week bezig met de antibiotica, maar de nare plek werd niet minder, krentenbaard werd weggeschoven, dat was het gelukkig niet, maar ook de ziekte van Lyme was het gelukkig niet.
jack maakte enkele foto`s van mijn been, maar ik had hem eerst laten beloven, deze niet boven zijn bed te hangen!! daar hoefde ik me geen zorgen over te maken, ze werden doorgestuurd naar de dermatoloog!
en daar zou ik dan de andere dag ( vandaag ) de uitslag van krijgen.
eenmaal buiten viel me op dat mijn arm, geen pijn meer deed, maar er was een soort tandartsverdoving mee naar binnen gegaan, dus de boel was nu even verdoofd, maar dat voelde wel even lekker!! lang juichen hoefde ik niet, want een half uur later was alle pijn weer terug! ik mocht van jack geen auto rijden, niet fietsen, 4 dagen absolute rust met mijn arm!
vanmorgen werd ik wakker en mijn arm doet vreselijk veel pijn, ook zit er een soort spierpijn in, maar dat zal gerust van het gefriemel van de naald komen die erin gezeten heeft. nu een halve dag later, voel ik wat minder pijn, zou het dan toch helpen, ik hoop het zo!!
ik mocht na de lunch bellen voor de uitslag van de dermatoloog, het is een zware vorm van exceem, ik had al dermovatecreme gekregen om 1x daags te gaan smeren, de exceem kan altijd terug komen, maar ik ben al lang blij dat het geen enge dingen zijn!!
ik houd me deze 4 dagen erg rustig met mijn arm, disndag weer terug, eventueel kan er nog een ionjectie in, maar ik hoop dat het dan eigenlijk over is!
nog even over mijn afvallen, ik was van de week 1 pond afgevallen, dus ik ben nu in totaal 2 1/2 kilo kwijt (2 weken)!
fijn weekend, XX Irm

Reacties

Elisabeth op 13-05-2011 14:30
Gatver, ik ben ook als de dood voor prikken, zo erg, dat ik zelfs onder narcose ga, en geen locale verdoving wil.
 
Ik vind je een stoer wijf!!!
 
Gelukkig is het exceem en verder niks bijzonders. Moet je nog AB slikken?
 
Dat afvallen gaat goed. Hou vol hoor!!
 
liefs
esbee op 13-05-2011 14:46
Dermovatecreme is heftig, maar bij mij helpt het goed. Het ligt in mijn nachtkastje en gaat ook altijd mee op vakantie. Hopelijk helpt het bij jou net zo goed als bij mij.
Nu die elleboog nog...
irma op 13-05-2011 18:32
thanks E & e, nu voelt mijn arm wel wat beter, maar ik durf niet te vroeg te juichen!!
en ja ik slik nog steeds AB, nog tot en met Maandag!
 
fijn weekend lieverds!!
 
xxx
Ans op 14-05-2011 03:22
Jakkes, dat gaat allemaal niet echt lekker!!! Ik hoop dat de spuit toch blijkt te helpen en dat er geen tweede nodig is!! STERKTE!!!
Hoepie op 14-05-2011 12:44
Pfff wat een nare spuit zal dat geweest zijn zeg. Brrr ik hou er ook niet van. Ik heb er ooit eens een paar keer een in mijn pols gekregen. Oef dat was niet leuk, gelukkig hielp het bij mij wel.
En dan die exceem hopelijk ben je daar snel vanaf met die zalf.
En voor wat het afvallen betreft SUPER ga vooral zo door!!!!!
Vind je het moeilijk? Of valt het je mee?
 
Nou ik wens je een heel fijn weekend.
 
Liefs,
Hoepie
ladysunshine op 16-05-2011 12:34
Sterkte meis.
En knap dat je er weer wat af heeft.
Super.
 
P.S .ik moet nu toch wel vlak bij het scherm zitten om te lezen wat je te melden heeft.
Misschien de letters iets feller .
 
XX Peet
irma op 16-05-2011 12:58
kleur voor peet wat aangepast, beter zo meiss!!! hihihi!
vanmorgen op 1 ons na, 3 kilo kwijt!! jiehaa!!!
 
kus!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
ik ben irm, ( met het witte jasje) ik ben
getrouwd met chiel, al 20 jaar.
ik ben eerst verantwoordelijke verzorgende
niveau 3 i-g
op een afdeling met dementerende
ouderen in uithoorn.
 
veel plezier op de site en als je een
berichtje achterlaat, vind ik helemaal te gek!!
 
ook heb ik een hyvessite,
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl