irm.punt.nl
ff bijpraten (lezen)
afgelopen week was een drukke rare week!
wat mijn arm betreft, ik had de 3e injectie gehad, en moest weer 4 dagen rust houden, en tot mijn grote blijdschap, was de pijn  na 2 dagen helemaal weg!! jippie!! nu maar hopen dat het zo blijft, want de maandag daarop, moest ik  weer terug naar de arts, als mijn arm nog zeer deed. dit was niet het geval dus ik ging eigen doktertje spelen en zei tegen de planning dat ik dinsdag wel boventallig kwam werken, boventallig houd in, dat jij extra bent, en ze niet op jou mogen rekenen. wat was ik blij!
dus de dinsdagmorgen zat ik al om 07.00 uur bij de overdracht...
die dag heb ik 1 bewoner gedaan, de medicijnen op 2 huisjes gedeeld, en verder achter mijn laptoppie, bewonerszaken geregeld, ik voelde mij weer helemaal op mijn plekkie,
`s avonds bij het tv kijken in mijn luie stoel, lag mijn arm te rusten op mijn luiestoelleuning, kreeg ik een paar flinke steken in mijn elleboog, "wat was dat"?
ik schrok mij een rotje, maar het trok gelukkig weer weg, misschien een reactie, ik had toch 3 weken weinig tot niets gedaan met mijn arm.
maar `s morgens bij het opstaan voelde ik het al, mijn arm deed weer pijn, gelukkig niet met draaien, maar wel als ik erop drukte of op steunde/leunde.
toch naar mijn werk gegaan met de gedachte om straks de dokter maar weer te bellen.
die vertelde mij onmiddelijk dat ik te ver was gegaan en de volgende dag moest ik maar weer langskomen en voor nu mocht ik weer naar huis! *******!!
dus de volgende morgen zat ik  al om half 9 bij Jack in zijn grote wachtkamer!
ik zag zo tegen  de 3e injectie op, die prikken doen zo verrekte zeer!!
Maar ik kreeg hem niet!! jiehaaaa! weet je, zei Jack, we gaan naar de fysio en krachttraing, toevallig hebben wij fysio`s genoeg in het Heem en ook een fitnesszaaltje, dus ik zei, dat regel ik wel, ik was allang blij!!! Ik mocht wel boventallig blijven werken, maar niet aan de bewoners komen, wel eten en drinken geven, maar niet het zware werk, laat dat de ander maar doen, Jack weet zeker niet, dat wij alleen de zorg doen op de afdeling!! Toen ik dat zei, vond hij het ronduit belachelijk, ten eerste voor de medewerkers, qua lichamelijk en in ons  geval ook geestelijk ( dementerenden), logisch dat er zoveel mensen zijn in de zorg met klachten en het worden er steeds meer, zei hij! en volgens mij heeft hij ook gelijk. Op deze manier kan ik dit werk echt niet tot mijn 67e blijven doen!! Het is ook enorm zwaar! maar nog wel steeds heeeeeel leuk!
dus heb ik gisteravond mijn 1e avonddienst boventallig gedraaid.(nog 1 (vanavond) en morgen 1 boventallige dag, dan zit ik meer, want ik zit in de sollicitatiegroep voor een nieuwe teamleider, dat duurt 2 uur en ik heb vergadering van 1.5 uur, dus die dag kom ik ook wel door.)
alleen medicatie, en bewonerszaken, wel lekker veel aandacht gegeven ook aan mijn bewoners! zo heerlijk is dat!
ik heb a.s maandag fysiotherapie, dus dan ik kijken hoe het gaat verder
 
afgelopen donderdag hadden we een cursus, er werd gezegd klinische les, maar het bleken 2 toetsen te zijn, het theoretische gedeelte en het praktiijk gedeelte, compressie zwachtelen, waaraan ik niet mee mocht doen ivm arm.
het theoretische gedeelte heb ik  gehaald! in september bij de volgende cursus hoef ik dan alleen eht zwachtelen te doen.
 
`s avonds hadden we een candelight cruisse op de vinkeveense plassen van de pv! wat een feest, het weer was er niet naar, er waren flinke golven op het open gedeelte, maar dat deerde ons niet, we aten, zongen, dansten en liepen polonaise, we hadden enorme lol!
 
Op vrijdag ging ik met mijn zusje naar Meppel, waar de crematie was van een zus van mijn vader, zij is afgelopen Maart 71 jaar geworden en is overleden aan de ongelooflijke rotziekte!! Het was een prachtige dienst, maar je komt ook weer zoveel herkenning tegen, wij wisten natuurlijk precies wat ze doormaakten en voelden hun pijn en verdriet!
 
komende donderdag beginnen ze met onze badkamer verbouwing, Heel vervelend voor chiel dat hij nu in zijn uppie de badkamer en slaapkamer leegmoet halen, want deze worden beide groter, de buitenmuur wordt verlengd!
 
Chiel gaat donderdag de Steven Rooks klassieker fietsen, samen met Rinie en Henk, 160 km over de bergen, van Belgie en Nederland!
 
en dan duurt het niet lang meer en dan gaanwe op vakantie!!
wat heb ik daar een zin in, en als ik dan terug kom, hoop ik dat de badkamer helemaal af is!!
 
Knuff Irm

Reacties

Elisabeth op 29-05-2011 11:21
Zo dat is een heel verhaal, maar ik wist alles al, whahaha.
 
Heb je al shape-up schoenen besteld?
 
Nou meis, rustig aan met je elleboog, geen Lee Towers imitaties doen. Rustig afwachten en dan ga je lekker met vakantie.
 
Fijne zondag,
liefs,
Elisabeth
Verbindings op 29-05-2011 15:02
Zo zie je maar hoe snel je iets kan overbelasten, hopelijk krijg je de tijd om rustig aan te blijven doen. Dan kan je arm goed genezen, en des te sneller kan je weer volop aan het werk. Chiel veel succes met de badkamer en zijn fietsroute. En jij beterschap met je arm!
 
Liefs,
Barbara
 
p.s kom je weer eens buurten op ons stekkie?
Ans op 31-05-2011 00:32
Nou, het is dus duidelijk dat rustig aan met die arm toch echt het beste is! Gelukkig geen nieuwe prik!
Hopelijk knapt het nu wel snel op!
Die cruise lijkt mij leuk!!
Crematie is niet leuk natuurlijk, helaas horen dergelijke dingen bij het leven, maar het blijft naar!
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
ik ben irm, ( met het witte jasje) ik ben
getrouwd met chiel, al 20 jaar.
ik ben eerst verantwoordelijke verzorgende
niveau 3 i-g
op een afdeling met dementerende
ouderen in uithoorn.
 
veel plezier op de site en als je een
berichtje achterlaat, vind ik helemaal te gek!!
 
ook heb ik een hyvessite,
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl