irm.punt.nl
mijn hond of mijn zoon?
Chiel en ik hebben een hond, een akita, een lieve, ondeugende, bange hond!
gisteren was ik prachtig weer, ik was met iemand in gesprek,aand het eind van dat gesprek zei ik, lekker even met Tjin wandelen.

Zij weet dat Tjin mijn hond is, maar ze zij tegen mij, heerlijk weer om even met je kind te wandelen!! ik dacht er eigenlijk niet bij na, maar toen ik met Tjin aan het wandelen was, bedacht ik me, belachelijk!!!!!

Tjin is echt niet mijn kind, Tjin is mijn hond en zo word hij ook behandeld.
Ik zal ook nooit tegen Tjin zeggen, kom maar bij mama of ga maar naar papa!
 
als ik er zo over nadenk, doen heel veel mensen dat, die hun huisdier als kind behandelen!!
 
Wij niet!!!
Tjin is onze hond, wij houden vreselijk veel van hem, maar hij is niet ons kind. hij heeft een goed leven bij ons, hij slaapt op zijn eigen kleed, niet op de bank of in bed, hij krijgt5 zijn eigen eten en zijn eigen koekjes, en hij krijgt ook wel eens iets extra`s als een plakje worst of stukje kaas, een patatje, maar hij krijgt geen warme maaltijd en eet ook niet bij ons aan tafel!!
 
 tjin en daiko!!

Reacties

Elisabeth op 17-03-2011 15:08
Whahaha die Irm,
 
Bas slaapt ook in zijn eigen bed en krijgt zijn eigen eten. 's Avonds komt hij op de bank om lekker te kroelen of te spelen, dat mag van ons, bij andere gaat hij niet op de bank, dat weet hij.
 
Hij krijgt ook wel een stukje kaas of een stukje brood met pindakaas of een stukje gekookt ei. Geen patat, daar kan zijn gevoelige maag niet tegen, is te vet. Of appel uit de appeltaart als je we koffie drinken buiten de deur.
 
En verder zeggen wij altijd het is ons pikkie, whahaha. Of we zeggen ook weleens onze knul of jongen, of Bas. Het is zeker niet ons kind, maar wel ons pikkie, whahahaa.
 
liefs
 
 
Ans op 18-03-2011 07:49
Dat vind ik ook, een hond is geen kind! Sommige mensen overdrijven het. Ik kwam eens ergens met een hond en daar werd tegen de hond gezegd dat ik een tante was! Ik was niet eens familie van die mensen, laat staan van die hond!
wiebie74 op 21-03-2011 21:37
Hoi Irma,
Ik snap best dat dieren belangrijk zijn voor mensen, dat zijn tenslotte mijn 2 katten ook voor mij, maar je kunt het toch niet vergelijken met kinderen, lijkt mij. Tuurlijk nemen ze een belangrijke plaats in binnen het gezin maar uiteindelijk zijn het wel gewoon beesten...
liefs,
Wanda
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
ik ben irm, ( met het witte jasje) ik ben
getrouwd met chiel, al 20 jaar.
ik ben eerst verantwoordelijke verzorgende
niveau 3 i-g
op een afdeling met dementerende
ouderen in uithoorn.
 
veel plezier op de site en als je een
berichtje achterlaat, vind ik helemaal te gek!!
 
ook heb ik een hyvessite,
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl