irm.punt.nl
oud en nieuw in paterswolde
oud en  nieuw gingen wij vieren in paterswolde in een familiehotel van fletcher!!
 
we vertrokken op oudejaarsdag om 12.00 uur richting het noorden, eerst nog even oliebollen en appelflappen bij mijn moeder gebracht, daar had ze zin in, gelijk even koffie gedronken daar, mijn zus anja was er ook, met  een koffie en appelflap rijker in onze maag, gingen we dan op weg..
 
het was heerlijk om te rijden, goed weer, rustig op de weg...
onderweg nog even op een parkeerplaats tjin laten plassen, want het is toch ruim 2 uurtjes rijden..
 
even kwart voor 3 kwamen we aan bij een prachtig sfeervol hotel, en wat denk je, overal sneeuw...het was gewoon een nostalgisch plaatje.
we werden ontvangen met oliebollen en je kon kiezen uit gluhwein of chocomelk..
de bediening was vreselijk aardig en ook tjin die inmiddelijk aandacht had van andere honden werd rijkelijk met aandacht beloond, een meneer herkende in hem een chinese hond, bijna goed, zijn moeder is een japanse, en vroeg of hij ook met stokjes at ( *****) dat vind ik van die domme vragen, daar geef ik niet eens antwoord op, die meneer moest er zelf het hardst om lachen!!
met een karretje hebben we de spullen uit de auto gehaald, want de benche was ook mee, en dat is een flink gevaarte.. en zijn we naar de kamer gegaan, op de begane grond..
we zijn daarna even lekker met tjin gaan wandelen en hebben we hem in de benche gedaan en hebben wij even koffie gedronken in het restaurant met, chiel een stuk appeltaart en ik apfelstrudel met ijs en slagroom, mjammie...
daarna een rondje hotel, er was een prachtig zwembad met turks stoombad, sauna, zoonebank en fitness..
maar we wilden liever naar tjin, want als wij gaan eten moet hij ook alweer in de benche, dus zijn we lekker bij tjin gaan zitten en hebben we heerlijk een boek gelezen en/of tv gekeken.
het diner was een 5 gangenbuffet, en je kon tussen 6 en 9 uur aanvangen..
wij gingen om kwart over 7, daarvoor nog even een rondje met tjin gelopen, en toen naar het restaurant, voorgerecht was mosterdsoep, ossestaart bouillon en palingsoep, diverse salades, rauwkost, broodjes   allerlei soorten en boter.. meloen in twentesche schenk allerlei streekgerechten..
het hoofdgerecht bestond uit;
wildragout met aardappelpuree, een vis schotel met risotto, een groenten stoofpot, een varkenshaas gerecht, spruiten, rode kool, gebakken roomaardappels uit de oven, stoofperen, teveel om op te noemen, en zeker teveel om op te eten!!!
 
het nagerecht bestond uit 2 ijstaarten, een chocoladefontein, bavarois en heerlijk vers fruit!!!
 
om 22.00 uur waren we weer op de kamer, waar we allebei ervaarden dat we de 00.00 uur niet zouden halen omdat we zo rozig waren van het eten en al zijn suikers.. dan nog maar even met tjin naar buiten, die echt niet meer wilde, want er waren al teveel knalletjes..
toch maar even plassen tjin, de rest doen we morgen wel weer....
 
vreselijk gelachen samen met het programma, ik hou van holland, van linda de mol...
 
om 00.00 uur kon je weer naar het restaurant om nieuwjaar te vieren met oliebollen en bubbels.. maar wij wilden liever bij tjin blijven, dus haalden we de oliebollen en bubbels naar onze hotelkamer!!
 
om 00.00 uur hebben we het gordijn open gedaan en het raam open want er was prachtig siervuurwerk te zien en ook tjin lag met zijn kop op de vensterbank alles te bekijken, tot dat ze met de knallen begonnen, toen ging hij in het halletje liggen, toen vond tjin het niet leuk meer, en hebben wij het raam dicht gedaan, en hebben naar de bloopers van "ik hou van holland " gekeken en naar de toppers..
lekker liggend in bed, om kwart over 2 zijn we gaan slapen, althans we deden een poging, want we werden nog bestookt met diverse smssen!!
om kwart over 8 ging onze wake up call, het ontbijt was tussen 8 en 11, we wilden graag bijtijds gaan, want mijn moeder was vandaag jarig en we moesten nog ruim 2 uur terug rijden en nog even naar chiel zijn moeder om nieuwjaar te wensen.
om half 10 zaten we aan het ontbijt, we begonnen met champagne, chiel had aan een slok genoeg, dus irm zat aangeschoten aan het ontbijt, en had de koffie nog harder nodig dan normaal..
ook het ontbijt was weer enorm...
diverse broodjes, croissants, chocolade croissant, diverse eieren, vleeswaren, kaas, kwark, yoghurt, jus, melk, karnemelk, worstjes, bacon, salades en fruit!!!!
 
ook echt te onwijs, maar heerlijk..
bij het uitchecken kregen we nog een fles bubbels mee naar huis!!
wat een heerlijk oud en nieuw hebben wij gehad, en ik vind het zeker voor herhaling vatbaar, heerlijk zo samen met tjin....
 
foto`s volgen nog!!!!
 
irm en tjin

Reacties

Ans op 02-01-2010 21:48
Dat klinkt goed allemaal! Het eten is duidelijk geweldig!
 
ladysunshine op 02-01-2010 23:35
Allereerst GELUKKIG NIEUWJAAR MEIS.
En zo te lezen hebben jullie heerlijk genoten.
Joy was de gehele oudjaarsdag van slag.
Zo zielig.
Verleden jaar had ze nergens geen last van.
At niet dronk niet .Kroop zowat in Dirk de hele dag want ik moest werken.
Als Dirk haar uitliet deed ze niets.
Dus s'middags ik ze stiekum naar boven gelopen een heeft daar haar behoefte gedaan.
Tja ..kon haar niet straffen hiervoor.
Maar gelukkig Nieuwjaarsdag was het weer onze ondeugende JOY.
Volgende jaar toch maar een pilletje halen bij de dierenarts,
Ben benieuwd naar je foto's
Liefs Peet
Elisabeth op 03-01-2010 11:11
Hoi de beste wensen voor dit jaar en veel geluk en gezondheid.
 
Meid jullie hebben wel genoten zeg. Heerlijk is dat. Moet kunnen.
 
Bas heeft nergens last van gehad, alleen hij vond het wel vreemd dat we niet naar bed kwamen. Want hij lag al in zijn slaapkamerbench, whahaha. Dus na 10 minuten kwam hij kijken waar we bleven. Na de laatste ronde loopt hij altijd gelijk naar de slaapkamerbench, hihi. Wij vonden er ook niets aan. Van het vuurwerk hebben we geen last gehad. En Bas is nergens bang voor, hihi. Gelukkig maar.
 
Nog gefeliciteerd met je moeder. Dit jaar een beter begin dan afgelopen jaar.
 
liefs,
Elisabeth
wiebie74 op 05-01-2010 21:40
Hoi Irma
Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat het maar een jaar met vele leuke herinneringen mag gaan worden!
Jullie hebben trouwens wel op een hele leuke manier oud&nieuw gevierd. Dat zou ik ook wel willen, gewoon lekker met z'n tweetjes ergens naar toe en dan daar oud&nieuw vieren. Misschien toch maar eens in gedachten houden voor dit jaar!
liefs,
Wanda
irma op 05-01-2010 22:12
heej wan, voor jullie ook natuurlijk de allerbeste wensen voor dit jaar!!!
 
als ik volgend jaar met oud en nieuw niet hoef te werken, gaan wij weer naar een hotel!!!
 
super was dat, echt de tijd voor ons zelf!!!
 
knuff irm
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
ik ben irm, ( met het witte jasje) ik ben
getrouwd met chiel, al 20 jaar.
ik ben eerst verantwoordelijke verzorgende
niveau 3 i-g
op een afdeling met dementerende
ouderen in uithoorn.
 
veel plezier op de site en als je een
berichtje achterlaat, vind ik helemaal te gek!!
 
ook heb ik een hyvessite,
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl