irm.punt.nl
weer leren?!
toen ik mijn opleiding niveau 3-ig had afgerond en ik door ging voor de evv opleiding, werd mij al gevraagd of ik niveau 4 wilde gaan doen ( verpleegkunde).
ik heb toen als antwoord gegeven, eerst maar even ( omdat ik ig zo snel had gedaan, dacht ik deze ook wel even te doen) de evv opleiding, dan zien we weer verder, stap voor stap..
de evv opleiding viel me erg tegen, deze lag mij niet zo en ik heb er heel hard voor moeten knokken, om hem uiteindelijk binnen te halen!!
wat me wel is gelukt, maar ik beloofde mijzelf om nooit meer naar school te gaan.
gisteren kwam mijn manager naar mij toe en we hadden het over cursussen die we gaan doen, om bekwaam te blijven.. en ze gooide er even achter aan, "je kan ook niveau 4 gaan doen" pats boem, weet je ik vind verpleegtechnische handelingen erg leuk, maar je moet ze wel blijven doen, en op kleinschalig wonen, met dementerende ouderen, komt het niet vaak voor.
ze willen een verpleegkundigteam, die overal kunnen rouleren, op de somatische afdeling maar ook de psychogeriatrische.
maar nadeel is weer, dan moet ik van mijn huisje af, ik zou dan 2x  6weken stage moeten lopen in een groot ziekenhuis, elke 6 weken een presentatie moeten doen.
ik heb mijn collega`s gevraagd die ook ig hebben of zij ook gevraagd zijn, er waren er meer, maar die wilden zeker niet, 1 collega twijfelde net als ik..
dus morgen gaan wij samen een gesprek aan met de manager!!!
om zaken duidelijk op een rijtje te krijgen!!!
 
wordt vervolgd!!!
 
irm

Reacties

Elisabeth op 09-12-2009 09:55
Irma, een mens groeit in het leven. Jij groeit ook. Blijf jezelf ontwikkelen. Je bent ervoor in de wieg gelegd, geloof me. Het is zwaar, maar het geeft je voldoening. Het werk wat je nu doet vind je fijn en het geeft je voldoende voldoening. Maar je blijft groeien en ontwikkelen, die manager heeft het goed gezien. Je bent er geknipt voor. Geef jezelf de kans. Bouw wel een escape in, dat wanneer het niet goed gaat, je terug kunt op je huisje.
 
Sterkte met je beslissing, maar heb vertrouwen in je eigen kunnen en denk niet dat je het niet kunt. Je wordt niet zomaar gevraagd.
liefs,
Elisabeth
Ans op 10-12-2009 00:31
Ooo, dit is moeilijk!!! Vooral omdat je dan van je huisje moet!
aan de andere kant is het wel een mooie opleiding natuurlijk, wel iets dat je ligt! Denk er heel goed over na en kijk ook welke opleidingen er verder nog zijn.
wiebie74 op 10-12-2009 21:41
Hoi Irma,
Ik sluit me volledig aan bij Elisabeth! Je manager heeft het volste vertrouwen in je en dat is natuurlijk ook een blijk van waardering voor je kunnen en je inzet. Dus niet twijfelen of je het wel zou kunnen doen want dat zit vast wel goed! Ik kan me heus wel voorstellen hoor dat je er over twijfelt want het neemt natuurlijk nogal wat tijd en energie in en ook het feit dat je dan van je huisje af zou moeten, is natuurlijk niet niks maar aan de andere kant, investeren in je zelf is altijd een goed ding!
liefs,
Wanda
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
ik ben irm, ( met het witte jasje) ik ben
getrouwd met chiel, al 20 jaar.
ik ben eerst verantwoordelijke verzorgende
niveau 3 i-g
op een afdeling met dementerende
ouderen in uithoorn.
 
veel plezier op de site en als je een
berichtje achterlaat, vind ik helemaal te gek!!
 
ook heb ik een hyvessite,
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl