irm.punt.nl
iedereen klaar?
hebben jullie alles al binnen, eten en drinken en kadootjes, of gaan jullie ergens anders heen, en hoef je nergens voor te zorgen!!
dat heb ik volgend jaar, dan moet ik weer werken en dus val ik overal gewoon binnen om te eten en een drankje te nuttigen!!
 
eerste kerstdag gaan we naar chiel zijn moeder, met de familie komen we heerlijk bij elkaar, zo hoort het vind ik, kerst is een familiefeest!!
jammer genoeg denkt niet iedereen erzo over!!
we hebben afgesproken dat een ieder iets klaar maakt, chiel en ik verzorgen het nagerecht!! ik ga het nog niet vertellen, anders weten ze wat ze krijgen!!
tweede kerstdag, komt mijn moeder en onze beste vrienden hier eten!!
die kennnen we echt al heeel erg lang en ik beschouw ze ook als een  2e vader en moeder!!
ook  nu ga ik niet vertellen wat we gaan eten, want dan is de verrassing eraf!! maar het wordt zeker erg lekker!!!
ik kan er nu al zin in hebben!!
 
vanavond nog een avonddienst draaien!! gisteravond had ik ook avonddienst en is een van mijn verzorgende collega`s ziek naar huis gegaan, dus heb je 2 huisjes onbemand, dus hadden we met zijn 4 en, 12 bewoners extra, terwijl we al in ons uppie 12 bewoners naar bed moeten brengen, dus het was een loeidrukke avond..
ik was er niet eens zo moe van blijkt, want vannacht om 04.00 uur lag ik te kijken in mijn bed, terwijl ik er om ff voor twaalfen in ging!!
ik ben om 05.00 uur maar even naar de pc gegaan, want ik werd gek van mijzelf van het draaien naar de ene kant en dan weer op mijn buik, nee, toch maar naar de andere kant..
uiteindelijk kreeg ik het koud, dus dan maar weer in bed, ik heb de klok  kwart voor zes zien worden en toen werd ik om 08.00 uur wakker van de wekker!!
 
om boodschappen te doen, samen met chiel lekker vroeg, dan hoef ik morgen niet, want dan is het te druk voor mij!!! en dan kan ik als het nodig is even bij chiel helpen op kantoor!!!
 
tjin heeft de dagen van zijn leven, wat geniet hij van de sneeuw, hij wil alleen maar in de tuin om te spelen met de sneeuw en de door ons gemaakte sneeuwballen!!!
 
ik wens jullie hele fijne dagen en geniet van alle dierbaren om jullie heen!!!
 
knuff irm en een lebber van tjin

Reacties

Elisabeth op 23-12-2009 12:33
Irma, dan moet je wel een gezellige familie hebben, om het met zijn allen te vieren.
 
Dus je gaat het nog druk krijgen, maar wel gezellig.
 
Afgelopen zaterdag heb ik België min of meer kerst gevierd, met lieve familie, neefje/nichtje en 2 dochtertjes. We hadden een hele fijne dag en ik heb heerlijk gekookt voor ze.
 
OT: weet jij nog welke datum het was in juni volgend jaar, voor mijn boeklancering. Dan kan ik zo zoetjes aan voorbereidingen gaan treffen. Althans nichtlief, want zij gaat haar eigen communicatiebureau starten, nou dan kan ze met mij beginnen, whahaha.
 
Mocht ik niets meer van je horen. Hele fijne en warme dagen.
 
liefs,
Elisabeth
ladysunshine op 23-12-2009 16:36
Nou je krijgt het weer gezellig hoor.
 
Ik wens jullie hele fijne dagen en een gezond 2010.
Liefs Peet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ans op 24-12-2009 14:49
Kerst is wel een familiefeest, maar het moet geen moeten worden vind ik, er moet ook ruimte zijn om andere dingen te doen. Wat voor veel mensen moeilijk is dat er vaak meerdere families zijn waar je thuishoort en als zowel schoonfamilie als eigen familie het op dezelfde dag willen vieren met de hele familie, heb je toch een probleem!
Ik heb daar geen last van, ik vier het zoals gewoonlijk met Karin en Edwin en dat is prima! Maar als zij eens iets anders willen vind ik het ook goed hoor, geen probleem!
Ik ben er helemaal voor klaar, het kopen van cadeautjes liep even in de soep doordat ik ziek werd, maar toen ik alles nog eens goed bekeek kwam ik tot de ontdekking dat het wel goed was zo (met een kleine aanpassing).
Wij doen geen grote cadeaus, gewoon wat aardigheidjes.
Ik wens jullie heel fijne kerstdagen!!!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
ik ben irm, ( met het witte jasje) ik ben
getrouwd met chiel, al 20 jaar.
ik ben eerst verantwoordelijke verzorgende
niveau 3 i-g
op een afdeling met dementerende
ouderen in uithoorn.
 
veel plezier op de site en als je een
berichtje achterlaat, vind ik helemaal te gek!!
 
ook heb ik een hyvessite,
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl