irm.punt.nl
for your eyes only, spaarnwoude
eindelijk was het dan zover, ik meost eerst nog werken, maar om kwart over 3 nam ik een spurt naar huis, om onder de douche te stappen, broodjes klaar te maken ( voor in de auto), en dan wachten op mijn broer met zijn vrouw en zus met haar man, zodat we om half 5 konden vertrekken naar spaarnwoude.
we waren er zo, geen file, viel ons mee..
we moesten nog even wachten, stonden voor eht hek, dus als deze open ging, waren we snel binnen.
maar organisatorisch was het allemaal niet zo heel goed geregeld..
we moesten parkeren in drijfnatte weilanden, dus dat zou s`avonds problemen geven, om half 7 zou het beginnen om 10 over 6 gingen de deuren pas open, en toen moesten nog 20.000 man naar binnen, dus eer dat de laatste binnen waren, waren er al minimaal 4 artiesten geweest, wij hebben gelukkig alles kunnen zien, toen je binnen kwam werd je gefouilleerd, je moest door ijzeren poortjes, en waar je je kaartje vandaan had, moest je je kaartej ook weer laten scannen, dus na de ijzeren poortjes, liepen de mensen van links naar rechts, om hun scanpunt te zoeken..
het had natuurlijk een paar dagen geregend, dus op sommige plakken in de valleei, waren houten platen neergelegd, maar tussen die platen kwam het drassige al omhoog, dus begonnen de planken te schuiven..
ook moest je nog munten kopen, dat duurde ook vrij lang, gelukkig hadden wij gegeten in de auto, dus hoefden we geen snacks te kopen, want een patatje halen duurde al gauw anderhalf uur.
gerard had leuke artiesten, mijn favoriet, wolter kroes was er natuurlijk, de dolly dots, xander de buisonje, roxanne en dre jr hazes,jeroen van de boom en gordon, en nog een paar onbekende, ik kon niet volgen welke, want de schermen deden het alleen toen gerard op trad, dus als je niet voor het podium stond, zag je niets, want het podium was net zo laag als waar de mensen stonden in de vallei..
maar de muziek was geoed en we konden lekker dansen op het plekje waar wij stonden..
gerard kwam wel met de helicopter, maar het durde even, want hij had geen toestemming van schiphol, maar toen hij ook aankwam vliegen, hing gerard aan een touw en liet zich uit de helikopter op de grond zakken!!
spectaculair dus!!!
het optreden van gerard is een groot feest, zijn nieuwe singel " ik hou d`r zo van " is fantastisch, dat wordt een geheide hit!!!
aan het eind was een enorme vuurwerkshow, prachtig vuurwerk!!!
het lopen naar de weilanden was doodeng, het was donker en je kon niet zien, waar de houten planken lagen dus af en toe, struikelde er iemand en die lag door de modder te rollen en dan viel er weer iemand over heen die hem of haar niet had zien vallen!!!
gelukkig bleven wij met zijn 6 staan...
zoals ik al zei aan het begin van eht verhaaltje, de weilanden waren drijfnat, en er moesten auto`s door tractoren uit de klei getrokken worden, of zou het koeienpoep geweest zijn, het was donker dus je zag het toch niet!!!!
we waren om 01.00 uur thuis, mooie tijd, want de wekker liep weer om 06.00 uur af, voor het werk!!!
ik vond het een geweldig concert, en er was een hoop commentaar op de organisatie ( ook verdiend) maar gerard treft geen blaam, hij heeft het geweldig gedaan!!!
geer, ik hou d`r zo van, en volgend jaar kom ik weer!!!!

knufff irm

Reacties

op 08-09-2008 19:31
Effies helemaal uit de sleur en dus uit je dak, dat is de bedoeling van zo'n avond.
Nou dat is aan jou wel besteed!!!!!!
 
Fijn dat jullie zo genoten hebben.
 
XXXX Wilma 
kakelnieuws op 08-09-2008 20:36
Maarjij hebt genoten en daar gaat het om !!!! Volgende keer je kaplaarsen en zaklamp mee...... (jij als kampeerder had toch beter moeten weten) Jij hebt ook weer wat geleerd whahahahaha.
 
liefs
 
 
wiebie74 op 08-09-2008 22:18
Hoi Irma,
Ik had inderdaad op internet al iets gelezen over de slechte organisatie maar dat de show van Gerard een hoop goed maakte. Gelukkig maar want anders heb je echt zo'n sof en dat is natuurlijk ook zonde.
liefs,
Wanda
Michel Conrad op 08-09-2008 22:26
hoi Irma,
Lekker toch dat je ondanks bijna natte pakken, glibberige planken, niets ontziende organisatie dit concert geweldig hebt gevonden?!!
hebben wij ook als we naar een Wereldsconcert zijn geweest hoor!
 
Vraag volgende x aan Geer of je mee mag met de heli, scheelt een hoop geglibber en geglij......
Elisabeth op 09-09-2008 11:20
Volgend jaar kampeeruitrusting aan. Koplamp op, kaplaarzen aan, hihihi.
 
Maar je hebt genoten en dat is het belangrijkste. Je kunt er weer even tegen.
 
liefs,
Elisabeth
Ans op 09-09-2008 12:47
Ik had al gehoord dat het niet allemaal vlekkeloos verliep en Gerard heeft er op tv ook zijn excuses voor aangeboden. Ik begreep dat je voor dat parkeren nog moest betalen ook!!! Ik heb bijna altijd een heel klein zaklampje in mijn tas en er hangt een nog kleinere aan mijn sleutelbos (die is minder handig, maar in geval van nood...). In elk geval heb jij genoten!!!!!
Zoet op 10-09-2008 22:59
Hoi Irm,
 
Even off topic: you've been tagged. Kijk maar op mijn weblog wat ik bedoel en zie maar of je er wat mee doet, of niet.
 
Groetjes,
Suus
Zoet op 11-09-2008 12:32
En? Ben je al weer een beetje bijgekomen van je korte nachtje?
 
Groetjes,
Suus
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
ik ben irm, ( met het witte jasje) ik ben
getrouwd met chiel, al 20 jaar.
ik ben eerst verantwoordelijke verzorgende
niveau 3 i-g
op een afdeling met dementerende
ouderen in uithoorn.
 
veel plezier op de site en als je een
berichtje achterlaat, vind ik helemaal te gek!!
 
ook heb ik een hyvessite,
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl