irm.punt.nl
wind!!!!!!!!!!!!!!
wat een weer.....
 
het waait vreselijk hier, het lijkt wel herfst!!
ze zeggen ook niet voor niets, maart roert zijn staart, nou dan moet maart maar lekker met zijn staart in de pot met zon gaan roeren en uit die windpot vandaan met die staart!!
ik pas vandaag op thymen, dus vanmorgen dacht ik, ga ff lekker in de wind wandelen, frisse neus halen, nouh!! we zijn niet eens de oprit afgeweest, thymen lag direct om en ik had nog niet eens de deur op slot..
daar was geen doorkomen aan!!
dus maar weer snel naar binnen, tv aan, laptop op tafel, allebei een lekkere kop thee!!
ah heropent vandaag zijn deuren en heeft allerlei leuke festiviteiten, maar daar kunnen we niet heen wandelen, met die wind, het kind zijn adem word afgesneden, en nu 20 minuten met thymen op mijn arm te lopen is ook niet verstandig..
 
ze belden of ik vanavond wilde werken, er waren weer zieken, we komen volgens mij nooit van die zieken af, we zitten in een cirkel en we steken elkaar weer aan!!
 
ach werken is niet erg en ik vind het ook niet erg om extra te werken, maar ik heb er nu zoveel bij met de evv opleiding en mijn evv taken.. en als je alleen staat kom je daar echt niet aan toe, en  dan blijft het werk weer liggen, en dan stapelt het zich maar op!!
en tegenwoordig hebben we ook dagoudste taken, dus dat betekent weer dat je coordinator bent, als er een arts moet komen, dat jij alleen de medicijnen uit de medicijnkamer mag halen, dus weer extra taken.. en dan heb ik het nog niet over , mensen bellen als er een ziekmelding is, en er weer een dienst open staat!!
 
ik ga ff een hapje eten met de kleine man, die vraagt om een broodje pasta!!
 
tot gauw...knuff firm
 
 

Reacties

Ans op 12-03-2008 14:32
Geef mij maar een broodje pindakaas, of cervelaat. Vervelend steeds die zieken! Daar valt natuurlijk weinig aan te doen, maar het is natuurlijk wel een probleem! Het gaat buiten flink tekeer, het regent nu ook stevig! Ik ga ook de deur niet uit! (Ik wilde eigenlijk winkelen, maar nadat ik gisteren het weerbericht gehoord had besloot ik lekker binnen te blijven, ik heb geen zin in een boom op mijn ouwe auto).
BASnLINDA op 12-03-2008 17:58
wat een weer he? je hebt je vast wel vermaakt met Thymen binnen, wel jammer dat je niet ff naar de AH kon meestal organiseren ze wel leuke dingen voor de kleintjes maar ja wat niet kan kan niet steeds omwaaien is ook wat,ik moest er wel door met de auto was blij dat ik weer thuis was, pfff heb spierpijn van m'n stuur vast houden.
 
vervelend dat jullie niet uit het cirkeltje kunnen komen met de zieken, t moet toch opgevangen worden he?
 
fijne avond liefs Linda
 
 
op 13-03-2008 21:38
Ik had heel stiekem gehoopt dat je eindelijk een keer NEE had gezegt voor dat extra werken ....... Lieve Irma, door al die drukte ben jij straks zelf aan het eind van je latijn !!!!
Ze krijgen die dienst echt wel opgelost hoor, mocht jij een keer nee zeggen !!!
 
Ik ben weer aan het preken he
 
Kus, Ellen
dannielle op 13-03-2008 22:27
ik ben het met je eens ellen en heb het irma ook al es gezegt....maar ze komt dr wel achter...ooit....ooit...ze doet alles voor iedereen en allemaal...hoop dat ze ook aan haar denken als dr ooit wat is!!!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
ik ben irm, ( met het witte jasje) ik ben
getrouwd met chiel, al 20 jaar.
ik ben eerst verantwoordelijke verzorgende
niveau 3 i-g
op een afdeling met dementerende
ouderen in uithoorn.
 
veel plezier op de site en als je een
berichtje achterlaat, vind ik helemaal te gek!!
 
ook heb ik een hyvessite,
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl