irm.punt.nl
2008, alweer 2 dagen oud!!!!
en hoe hebben we het gevierd? dat was een vraag van velen, nou heel gewoon, ik heb gewerkt, tot kwart over 10 s`avonds, chiel heeft zich thuis vermaakt met een geweldadige film, ( als ik er ben, kijken we die echt niet)!!
we hebben eht neit echt heel laat gemaakt, want deze zuster moest nieuwjaarsdag weer werken en dan gaat de wekker om 06.00 uur, dus om effe over tweeen, kroop ik mijn bedje in..
gisteren was mijn moeder jarig, zij werd 70, nog bedankt allemaal voor jullie felicitaties..
met het gezin zijn we gisteren met zijn allen uit eten geweest, dat is traditie.
volgende week vieren we haar grote feest, dan is de hele familie welkom en dan doen we het in een zaaltje van 3 tot 8 uur..
even wat gezelligs van maken!!
ik moet eerst weer werken, dus ik ga er wat later heen....
vandaag eindelijk vrij, na 6 dagen werk.
vanmorgen ging de telefoon, ik hoorde chiel zeggen dat hij vond dat ik wel genoeg gewerkt had, maar er was weer een ziekmelding, en dan ga je toch van alles proberen,dat begrijp ik heel goed,ik heb ook wel eens in het weekend moeten bellen, als er zieken waren, alleen, had ik vandaag thymen om op te passen, dus kon ik niet!!
vervelend dat er zoveel zieken zijn, we steken elkaar aan, lijkt wel!!
morgen ben ik ook nog een dagje vrij, dan ga ik even voor de oude dame op pad, helaas is er nu bij haar ook borstkanker geconstateerd, en zijn ze nu aan het kijken of hormoonpillen aanslaan, want chemo gaat neit en bestralen ook neit omdat ze niet stil kan liggen vanwege haar parkinson..
wat een ellende toch als je zoveel narigheid krijgt op je oude dag!!
en dan morgenmiddag ben ik weer lekker thuis, kan ik weer rommelen in mijn eigen huisje, want vandaag heb ik niet veel zin gehad, ik moet uitrusten van het werken en die gekke dagen!!

knuff irm

no name

Reacties

Ans op 02-01-2008 19:31
Nou na zes dagen werken zal je wel helemaal gaar zijn. En dan ook nog oud en nieuw en die verjaardag!!! Ja, als je niet kan werken moeten ze dat ook accepteren, hoe moeilijk het ook is. Maar de oververmoeidheid word je ook sneller ziek, dus je hebt tijd nodig om uit te rusten/ bij te komen. War sneu dat ze nu ook borstkanker heeft! Parkinson had mijn vader ook (en zijn moeder en zijn oom!!), is ook een heel nare ziekte.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
ik ben irm, ( met het witte jasje) ik ben
getrouwd met chiel, al 20 jaar.
ik ben eerst verantwoordelijke verzorgende
niveau 3 i-g
op een afdeling met dementerende
ouderen in uithoorn.
 
veel plezier op de site en als je een
berichtje achterlaat, vind ik helemaal te gek!!
 
ook heb ik een hyvessite,
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl