irm.punt.nl
ook zin in de kerst of juist niet?
en hebben jullie zin in de kerst of zeg je, voor mij hoeft het niet!!!!
 
ik heb er reuze zin in, ben lekker de kerstdagen vrij en ik vind het heerlijk om kerst met mijn familie door te brengen!!
 
en jij?
 
knufff irm

Reacties

Elisabeth op 15-12-2007 18:38
Irma, ik heb niet zo'n gezellige familie zoals jij. Mijn ouders zitten in Portugal en het is ook niet zo gezellig. Altijd een ruzieachtige sfeer. Verder heb ik een hele lieve neef met vrouw en kindje, maar zij hebben hun eigen familie. Vorig jaar heb ik heerlijk voor ze gekookt. Misschien doe ik het weer wanneer we meer dagen vrij hebben na de kerst, maar dit jaar doe ik alleen met mijn man iets en hondje natuurlijk.
 
Irma geniet van je dagen met je familie.
 
Liefs Elisabeth
Zoet op 15-12-2007 21:34
Hoi Irm,
 
Ja, ik hou er wel van. Ik vind op visite gaan of visite krijgen erg leuk. En dan met lekker eten erbij (niet veel, maar lekker dus), is helemaal top. En Kerst is voor de familie, Oud en Nieuw is voor de vrienden.
 
Ard is twee weken vrij, dat is een luxe, want dat heeft hij nog nooit gedaan/gehad. Wel gaat hij dan 1 dagje tussen Kerst en Oud en Nieuw werken: zijn bureau OPRUIMEN!!!
 
Geniet van je vrije dagen Irm. En van het lekkere eten ook.
 
Groetjes,
Suus
 
dannielle op 15-12-2007 22:10
he irma
 
nou ik heb ook zin in de kerst hoor lekker gezellig lekkere dingen eten en lekker met je familie zijn ...hoop dat me moeder een beetje beter is dies al 2 weken ziek...griep en door die rotsuikerlijkt het niet over te gaan...dus ff afwachten...ik hoop zo dat we een witte kerst krijgen het blijft nu wel erg koud dus mischien hebben we mazzel dat als die vorst aanhou en het ff lekker gaat sneeuwen...verder alles goed met je??je bent ook druk met werken zeker met deze drukke daagjes..nou we spreken mekaar wel weer doei wijvieee kusssss..thnx voor je kerstkaartje he
Ans op 16-12-2007 02:42
Ik vind de kerst altijd erg gezellig. Overal leuke verlichting, de liedjes, samen met familie of kennissen en niet te vergeten het zingen op straat op eerste kerstdag. Ik ga dit jaar naar Arnhem.
BASnLINDA op 16-12-2007 09:15
goeie morgen
wij hebben er zin, gezellig met de familie en eindelijk weer eens samen vrij, dat komt er ook niet van voor de feestdagen met al die koopzondagen en extra koopavonden.
wens je een fijne dag (en eet smakelijk vanavond)
 
 
 
 
 
Liefs Dylan,
Bas&Linda
Debby op 16-12-2007 21:55
Hoi lieve Irma.
 
nou ik heb er niet zo'n zin in dit jaar en daarom gaan wij heerlijk weg. We gaan met vrienden die ook niet zo'n zin hebben in de kerst een week naar centerparcs Winterberg in Duitsland. Zij hebben vorige een zoon van 16 verloren en hebben nog 2 jongens, 1 van 20 en 1 van 13. Joey kan het goed vinden met ze en Jeffrey geeft ze veel afleiding, ook omdat Jeffrey 5 weken na het overlijden van Roy is geboren. We hebben er veel zin in om weg te gaan en gaan lekker proberen te genieten van elkaar en of te huilen van ons verdriet van de laatste periodes. Ook is mijn moeder eigenlijk ook nog eens 30 december jarig en omdat het allemaal voor het eerst is en ik nooit weg wilden voor mijn moeder omdat ze dan alleen was gaan we nu weg want anders zit ik thuis teveel na te denken.
 
we nemen een klein boompje mee en het gourmetstel en er ligt al sneeuw dus we zullen ons niet vervelen.
 
dikke kerstknuf
 
Debby en haar mannekes
Verbindings op 16-12-2007 22:04
Ha lieve irma, ik heb wel zin in de kerst hoor!
 
 
Liefs,
petra op 18-12-2007 13:09
Hoi Irm,
 
Ik vind de kerst een heerlijke tijd!
 
Jammer genoeg gaat mijn schoonfamilie op vakantie met kerst. Maar wij gaan met ons viertjes heerlijk gourmetten op kerstavond en 1e kerstdag. Tweede kerstdag gaan we naar mijn pleegouders.
 
Ik vind de kerstdagen echte familiedagen maar helaas denk niet iedereen er zo over.
 
Groetjes Petra
Angelique op 18-12-2007 22:59
Ik heb ook echt zin in de kerst zeker omdat 2e kerstdag mijn ouders komen, had niet verwacht dat mijn vader er dit jaar nog bij zou zijn. Ga er giga van genieten........
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
ik ben irm, ( met het witte jasje) ik ben
getrouwd met chiel, al 20 jaar.
ik ben eerst verantwoordelijke verzorgende
niveau 3 i-g
op een afdeling met dementerende
ouderen in uithoorn.
 
veel plezier op de site en als je een
berichtje achterlaat, vind ik helemaal te gek!!
 
ook heb ik een hyvessite,
 
 
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl